Namsosrussen 1970

Russetreff 30 år etter....

For 5 år siden tok DOJ kontakt med Inger Andsnes Berg og luftet ideen om å ha et russetreff etter 25 år. Men dette viste seg den gang ikke praktisk mulig. I februar 2000 (sterkt år!) ramlet et brev inn som gledet DOJ's hjerte:

En hovedkomité var oppnevnt for å trekke i gang et russetreff i Namsos 10. juni 2000 - 30 år etter den flotte russeårgangens avskjed med Namdal Gymnas - som det hette den gang.

Kanskje kommer denne internettutgaven av Namsosruss 1970 i seneste laget. Men den kommer i hvert fall godt!

Jeg håper at RåRussen fra 1970 kan kontakte DOJ slik at bilder og annet snadder kan legges ut på nettet i tiden fremover - selv etter at selve Treffet er avsluttet.

Og hva med russeavisa FREKKHETEN anno 1970, med DOJ som redaktør? Hvem kan skaffe 1 ex. av denne bladfilla til red.? Honorar kan påregnes!!

Ansvarlig for Nettutgaven: DOJ -

DOJ er red. for FABULA nettmagasinet med besøkende.

GRATISBOK

I 1999 vant Dag Ove Johansen Egmont Bøkers manuskonkurranse med SJAMANENS RIKE, en frittstående fortelling som bygger på den samiske utvandringen til Alaska som amerikanske myndigheter sto bak i 1894. Du kan lese mer om serien og den historiske bakgrunnen samt alle presseoppslag (VG, Dagbladet, Aftenposten, Finnmark Dagblad etc) m.m. hittil, på seriens nettsted http://www.sjamanensrike.no som siden starten 12.mars har hatt besøk av over 3000 mennesker. Skriv gjerne en hilsen i Gjesteboken når du er innom nettstedet.

Første bok i serien, RAVNEDRØM, kan du få gratis tilsendt ved å sende en mail med navn og adresse til forfatteren av serien, dagoj@online.no , eller du kan klikke deg direkte inn på http://www.sjamanensrike.no/andebestill.htm for å abonnere på serien og få bøkene portofritt tilsendt. Da får du første bok gratis og du kan si opp abonnementet når som helst - uten forpliktelser av noe slag.

Er dette interessant, er du bare et klikk unna en gratisbok! Send gjerne denne mailen videre til dine venner og kjente for å spre det glade budskap!